Lash lift

Vihanje trepalnic

Vihanje trepalnic je poltrajni kemični postopek, s katerim trepalnice iz korena privihamo in jih po želji pobarvamo. Postopek je neboleč in namenjen za vsak tip trepalnic, še posebej primeren je za tiste, ki imajo ravne, svetle trepalnice, ali pa jim trepalnice rastejo navzdol. Trepalnice bodo po postopku videti naravno, učinek pa je viden od 4 do 8 tednov (odvisno od posameznice).

POSTOPEK:

Očistimo trepalnice in prekrijemo spodnje trepalnice. Nato na zgornjo veko nalepimo silikonski podložek. Lepilo, ki silikonski podložek pritrdi na veko, je vodotopno, zato ne povzroča draženja kože ali očesa. Na trepalnice nato nanesemo dva sloja produkta in po želji še pobarvamo z barvo (črna ali rjava). Barva je na trepalnicah obstojna do 10 dni, po postopku pa lahko brezskrbno nanašate tudi maskaro.

KDAJ LAHKO PONOVIMO POSTOPEK:

Po šestih tednih.

KOMU JE NAMENJEN:

Vsem, ki želijo učinek privihanih trepalnic

Vsem, ki zaradi alergije na lepilo ne morejo uporabljati podaljšanih trepalnic

Vsem, ki imajo ravne trepalnice, spuščene trepalnice ali jim trepalnice rastejo navzdol

Vsem, ki imajo svetlejše trepalnice

Vsem, ki so se naveličale uporabe podaljšanih trepalnic

Če ste pred postopkom uporabljale podaljšane trepalnice, jih morate odstraniti najmanj 48 ur pred postopkom vihanja trepalnic. V nasprotnem primeru poseg ne bo tako uspešen.

VZDRŽEVAJE TREPALNIC:

Po posegu trepalnice 24 ur ne smejo priti v stik z vodo, zato se izogibajte savni, solariju in potenju. Vsaj en dan po posegu ne uporabljamo maskare.

OPOZORILO: Obstajajo primeri, ko vihanje trepalnic ni uspešno. To je odvisno od vaših naravnih trepalnic in odziva na preparate.