fiksacija obrvi

Laminacija obrvi

Laminacija obrvi je poseg, pri katerem s pomočjo preparata fiksiramo in oblikujemo obrvi. Preparat prodre v dlačice in jih zmehča, da so dovolj upogljive, da jih lahko usmerimo v želeno obliko. Poseg je priporočljiv za vse, ki imate težave z oblikovanjem obrvi oz. ste nezadovoljne z obliko in želite spremembo, ki pa ni permanentna. Vsekakor pa je laminacija najbolj primerna za osebe, ki imajo trde in neubogljive obrvi, ki rastejo navzdol ali v nasprotno smer. Z laminacijo obrvi počešemo v želeno obliko in tako tudi ustvarimo videz polnejših obrvi.

ZA KOGA LAMINACIJA NI PRIMERNA:

Ni primerna za osebe, ki imajo redke in tanke obrvi

Če imate v predelu obrvi rane

Če imate akne/mozolje

Če ste alergični

KDAJ LAHKO PONOVIMO POSTOPEK:

Na 6 tednov (in ne pogosteje).

KAKO OBSTOJEN JE UČINEK:

Obrvi bodo v želeni obliki obstale od 4 do 6 tednov.

VZDRŽEVANJE:

Prvi 24 ur po postopku obrvi ne smemo zmočiti. Izogibamo se vodi in potenju, zato se odsvetuje obisk savne, solarija, fitnesa ali izpostavljanje soncu. Obrvi je po postopku priporočljivo mazati z raznimi serumi oz. olji.

ŠE NEKAJ O ALERGIJI

Preparat za laminacijo obrvi vsebuje sestavine, ki lahko povzročajo alergijo. Če imate ali ste v preteklosti že imeli kakšno alergijsko reakcijo, to nujno povejte pred posegom. Alergija se lahko pri osebi razvije tudi čez čas, pri nekaterih se lahko pojavi že ob prvem nanosu, pri drugih po nekaj mesecih pri tretjih pa nikoli.