urejene obrvi

BARVANJE OBRVI Z BARVO

Pri barvanju obrvi z barvo gre za enak postopek kot pri barvanju obrvi s kano, le da se razlikuje medij, ki ga uporabljamo za barvanje. Prednost barvanja z barvo je v tem, da barva prekriva tudi sive dlačice, obrvi in koža pa po postopku niso občutljivi na vodo in potenje. V tem primeru pazljivost ni potrebna, če se vam mudi, se odpravljate na dopust ali želite biti po postopku takoj telesno aktivne, je barvanje z barvo prava izbira. S tovrstnim barvanjem prav tako dosežemo videz polnejših obrvi (puder obrvi), saj barva pobarva tako dlačice kakor tudi povrhnjico kože. Barva prekrije tudi rezultate (ali ostanke) microbladinga, saj prekriva rdeči in zeleni odtenek.

KDAJ NE BARVAMO OBRVI:

Če imate v predelu obrvi mozolje/akne.

Če so v predelu obrvi brazgotine (barva bo na predelu brazgotine svetlejša, ali pa sploh ne bo prijela).

Nosečnice se lahko barvajo z barvo, če so pred nosečnostjo že kdaj preizkusile poseg in niso imele alergije na barvo. V nasprotnem primeru priporočam barvanje s kano, vsekakor pa je potrebno narediti test na alergijo.

KAKO OBSTOJNO JE BARVANJE Z BARVO?

Obstojnost barve na koži je odvisna od vašega tipa kože, medtem, ko na dlačicah barva drži do enega meseca. Odvisno je tudi od tega, ali imate debelejšo ali tanjšo kožo. Če je koža debelejša, bo barva obstojna dlje kot pa na koži, ki je tanjša.

Na mastni koži je barva vidna od 3 do 4 dni

Na mešani koži od 4 do 6 dni

Na normalni/suhi koži do 14 dni

ŠE NEKAJ O ALERGIJI

Barve za obrvi vsebujejo sestavine, ki lahko povzročajo alergijo. Če imate ali ste v preteklosti že imeli kakšno alergijsko reakcijo, to nujno povejte pred posegom. Alergija se lahko pri osebi razvije tudi čez čas, pri nekaterih se lahko pojavi že ob prvem nanosu, pri drugih po nekaj mesecih pri tretjih pa nikoli.