Strast do ličenja je v meni tlela že od mladosti. Sprva sem jo zadovoljila, ko sem v dijaških letih ličila svoje prijateljice, šele leta kasneje pa sem zbrala pogum in se na pot ličenja podala profesionalno. Pustila sem službo v javni upravi, se vpisala na tečaj ličenja pri priznanem umetniku ličenja Borisu Čavlini v Zagrebu in začela odkrivati svet lepote.

Ličenje je bil prvi košček v mozaiku, kmalu sem se izpopolnila še v metodi nitkanja (threading), ki me je navdušilo s svojo preprostostjo (za odstranjevanje dlačic je potrebna samo spretna roka in sukanec), učinkovitostjo (odstrani tudi najtanjše in najkrajše dlačice) in nežnostjo do kože (primeren je tudi za občutljivo kožo, saj je ne draži, več o nitkanju preberite tukaj).

Ker obožujem urejene obrvi in zapeljive trepalnice, sem opravila tudi tečaje za microblading, puder obrvi, laminacijo obrvi, podaljševanje trepalnic in vihanje trepalnic, zadnjih nekaj let pa prisegam tudi na barvanje in oblikovanje obrvi s kano ter laminacijo obrvi, saj ustvarijo zelo naraven in obstojen videz obrvi (več o tem si preberite tukaj).

Za piko na i sem se opravila tudi tečaj urejanja pričesk, saj nobeno ličenje ni popolno brez urejene pričeske.

Vabim vas, da obiščete moj salon, kjer bomo skupaj odkrile vašo lepoto, poudarile tisto, na kar ste ponosne in polepšale tisto, kar ste doslej le sramežljivo skrivale. Trdno verjamem, da lepota ni ena sama. Ima nešteto obrazov in se zrcali v vsaki izmed nas. Moje poslanstvo je, da z znanjem, ki sem ga pridobila na številnih lepotnih tečajih v tujini, obogatim svoje stranke. Jim ponudim popotnico, da bodo urejene in polne moči stopale na pot novih izzivov. Naj bo to s podaljševanjem trepalnic, urejanjem in vrisovanjem obrvi, puder obrvmi, odstranjevanjem neželenih dlačic obraza z nitko ali s šminko.

xoxo, Sanela