Make-up

Ličenje

Lepota je doma v vsaki izmed nas, z ličili pa jo zvabimo na plano, zato je ličenje za ženske preprosto in dragoceno orodje, ki s pravilnimi in ključnimi potezami pričara nasmeh, izboljša naše počutje in dvigne samozavest, da zasijemo v vsej luči, ki jo premoremo. Prav vsaka ženska lahko usvoji tehnike ličenja, primerne njeni osebnosti in življenjskemu slogu, in to je bilo vodilo mojega dela že od vsega začetka.

Preberite si več o različnih vrstah ličenja, ki se razlikujejo predvsem glede na priložnost. Pri vsaki vrsti je seveda v ospredju pogovor s stranko, zaupajte mi svoje želje in skupaj bova našli popoln videz za vaš obraz in priložnost, ki vas čaka.

NEKAJ O NEGI KOŽE 

Vsak umetnik ličenja vam bo povedal, da ličila ne delajo čudežev, če naša koža ni dobro negovana. Če je pred vami pomemben dogodek, na katerem bi bile rade videti brezhibno urejene, svetujem, da teden dni prej obiščete kozmetičarko, saj bodo na negovani koži ličila predvsem poudarjala vašo lepoto in ne samo zakrivala nepravilnosti. Pomembno je predvsem, da je vaša koža navlažena, da se ne lušči in ni presuha. Skrbite zanjo pred in po ličenju, druga drugi boste hvaležni.