photoshooting

Paket ličenje in fotografiranje

Ste bile kdaj radovedne, kako je biti manekenka za en dan? Bi se rade naličile in ob tem imele še trajen spomin na popoln videz? Paket ličenje in fotografiranje je namenjen prav temu. Ni nujno, da se ličite za dogodek, ko pa lahko iz ličenja skupaj naredimo dogodek. Prepustite se meni in moji fotografski sodelavki Nives Brelih (več o njej si lahko preberete tudi na njeni spletni strani) in za en dan vas bomo prelevile v fotomodel.

PAKET LIČENJE IN FOTOGRAFIRANJE VSEBUJE:

Ličenje in oblikovanje pričeske

12-15 obdelanih fotografij

Nepozabno doživetje, ki vam bo vlilo samozavest, da ne boste več sramežljive pred kamero

Lokacija fotografiranja je Ljubljana (park Tivoli, Ljubljanski grad, stara Ljubljana), lahko pa jo predlagate tudi sami. V primeru, da želite izvedbo paketa na izbrani lokaciji, se ličenje in oblikovanje pričeske izvede na izbrani lokaciji po vaši izbiri, zaračuna pa se tudi kilometrina v znesku 0,37 €/km (oddaljenost od Ljubljane).

KAKO POTEKA:

Najprej vas naličimo in uredimo pričesko (ravnanje ali kodranje las, lahko tudi speti lasje), kar traja približno eno uro in pol. Sledi fotografiranje, pred katerim se najprej posvetujete s fotografinjo, lahko ji zaupate želje glede poziranja, dobrodošli so tudi vaši predlogi (prinesite nam ideje, ki so vam všeč), lahko pa se enostavno prepustite izkušnji, mi pa bomo poskrbeli za vse podrobnosti.